KERATINE

Keratinebehandelingen

We zijn ongelooflijk enthousiast om jullie een nieuwe dienst bij B.Qt voor te stellen. We bieden voortaan keratinebehandelingen van topniveau. We werken met de producten van Jean Paul Myné. Dé specialist in deze behandelingen. Ons team werd geschoold om deze behandeling met de meeste zorg uit te voeren.

Wat is het nu precies?

Keratine Plus Gold van Jean Paul Myné is een ideale gladmakende behandeling voor sterk, krullend, pluizig, natuurlijk of behandeld haar.

Deze behandeling was één van de eerste behandelingen die zorgde voor een veilige en gezonde behandeling voor klanten bij het ontkrullen van haar. Het herstelt de glans, vermindert het volume en maakt het haar PERMANENT stijl. De behandeling garandeert prachtig stijl haar met een permanente houdbaarheid bij gebruik van de juiste producten. Tussen de 6/8 maanden moet de uitgroei bijgewerkt worden. 

Houd er rekening mee dat dergelijke behandeling arbeidsintensief is. Je moet dus wel wat tijd hebben (4 uren). Daarna ben je wel voor 6 maanden gerust en moet je de brushborstel of stijltang niet meer uithalen. Het resultaat op de foto is na losdrogen. Het haar werd dus niet gebrusht of gestijld.

Voor mensen die hun volume of krullen willen behouden hebben we ook oplossingen op maat die het pluis verwijderen en volume behouden.

Bekijk de mogelijkheden: 

Prijzen variëren tussen 200 en 450 euro.

Wens je meer info? Ben je nieuwsgierig? Bel ons gerust op voor een afspraak of verder info.

https://b-qt.be/sites/default/files/beelden/img_0931.jpg
Achtergrondbeeld cropped
Het team
/sites/default/files/styles/400x400/public/beelden/_dsc0169_0.jpg?itok=NL_zRTyy
/sites/default/files/styles/400x800/public/beelden/_dsc0169_0.jpg?itok=tTvhxQCr
/sites/default/files/styles/800x400/public/beelden/_dsc0169_0.jpg?itok=j83OHjIF
Contact

Wij brengen het beste in jou naar voor!

online booking